Miten palvelemme yrityksiä?

Kuljetus Kovalainen Oy on luonteva osa yrityksesi palveluketjua. Hoidamme jakelu- ja kuljetustehtävät vankalla ammattitaidolla yrityksesi puolesta, jotta voit palvella asiakkaitasi entistäkin paremmin.

Palvelemme ovelta ovelle, säästääksemme sekä lähettäjän että vastaanottajan aikaa. Sopimusasiakkaillemme räätälöimme sopivan palvelukokonaisuuden, joka käsittää kaikki tarvittavat kuljetuspalvelut, maksuttoman sähköisen asiointijärjestelmän sekä muita etuja ja vain sopimusasiakkaille tarjolla olevia palvelumuotoja.

Meitä kiitetään joustavuudestamme ja palvelualttiudestamme. Tavoitat meiltä aina henkilön, joka hoitaa asiasi alusta loppuun saakka.

Kutsu meidät paikalle, kun tarvitset luotettavan, joustavan ja juuri sinulle sopivan palvelun. Asiakaspalvelumme vastaa yhteydenottoosi todella nopeasti ja palvelee mielellään.

Ota yhteyttä myyntipäällikkö Hannu Mäkipörhölään! Hannu käy kanssasi läpi yrityksesi kuljetuspalvelutarpeet ja tekee tämän jälkeen ratkaisuesityksen siitä, miten me Kuljetus Kovalaisella hoitaisimme homman.

Me haluamme olla luotettavin kuljetusyhteistyökumppanisi!

Yritysmyynnissä sinua palvelee:

Hannu Mäkipörhölä, myyntipäällikkö
Puh. + 358 10 396 7108
Gsm + 358 40 199 4020
hannu.makiporhola@kuljetuskovalainen.com